Ik wil vanuit mijn Jaarbundel bellen naar het buitenland. Kan dat?

Ik wil vanuit mijn Jaarbundel bellen naar het buitenland. Kan dat?

Vanuit uw bundel kunt u alleen bellen naar Nederlandse nummers.
Om naar buitenlandse nummers te bellen heeft u beltegoed nodig. U kunt al vanaf 5 euro opwaarderen.

U kunt onze tarieven voor internationale gesprekken vinden op:

Verder zijn er ook internationale bundels waarvan u gebruik kunt maken: