Hoe krijg ik de juiste internetinstellingen op mijn Android toestel?

Hoe krijg ik de juiste internetinstellingen op mijn Android toestel?

APN instellen op uw Android

Heeft u een Android-smartphone? Als u een simkaart in uw toestel steekt, zullen de APN-instellingen bijna altijd automatisch goed ingesteld zijn. Wilt u de APN-instellingen zelf instellen of aanpassen? Volg dan onderstaande stappen om uw APN-instellingen in te stellen. De indeling van de instellingen kan per fabrikant verschillen, maar de gebruikte benamingen zullen ongeveer hetzelfde zijn.

1. Open ‘Instellingen’ en zorg ervoor dat de mobiele data geactiveerd is.

2. Ga naar ‘Simkaarten of Verbindingen’ > ‘Mobiele netwerken’ >

3. Kies 'Namen toeganspunten' of APN

4. Hier vindt u een lijst met bestaande APN’s. Is niet het geval dan kunt u via het menu een nieuwe APN aanmaken.

4. U kunt de volgende gegevens invullen:
Naam: l-mobi
APN: l-mobi

5. Druk op ‘opslaan’ en uw APN is ingesteld.